توزیع بدون حرف و حدیث غذای نذری

یکی از سنن حسنه ای که در مساجد از قدیم الایام به خصوص امروزه رواج پیدا نموده است، پخت و توزیع غذای نذری در مناسبت های مذهبی است. با این حال این پخت و توزیع گاهی با حرف و حدیث هایی از قبیل چرایی زیادی، کمی و یا هزینه های پخت همراه است. در مواجهه با چنین زمزمه هایی چه باید کرد؟ تجربه حجت الاسلام گودینی از مدیریت توزیع غذای نذری را می شنویم.

عنوان تجربه

علت - چالش

اقدام - نتیجه

استان: کرمانشاه
موضوع تجربه: مسائل مسجد

تجربه‌های مرتبط

ranjbar
(0)
0.0/5
کارگر
(0)
0.0/5
ramezani
(0)
0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

فرم ثبت تجربه

"*" indicates required fields

Hidden
مشخصات نگارنده قدیم*
Max. file size: 400 MB.

فرم ثبت تجربه

"*" indicates required fields

Hidden
مشخصات نگارنده قدیم*
Max. file size: 400 MB.